Wat weten we over Long Covid en bloemen zeggen meer dan woorden
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Wat weten we over Long Covid en bloemen zeggen meer dan woorden

online versie  |  deel deze nieuwsbrief

Catharina nieuws
 
1 december 2021
 
 
Catharina Ziekenhuis moet zorg nog verder afschalen
Demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) heeft de zogenoemde fase 2D in de zorg bekrachtigd. Dit betekent dat alle ziekenhuizen, waaronder het Catharina Ziekenhuis, haar zorg mogelijk nog verder zal afschalen.
Corona in het Catharina Ziekenhuis
 
‘Ik wil dat zij het goed hebben als ik er niet meer ben’
Renate heeft uitgezaaide eierstokkanker en wordt niet meer beter. Ze is 34 jaar getrouwd met Arjen en heeft een zoon. Ze kan haar geliefden steeds beter de ruimte geven om voor haar te zorgen. “Op de momenten dat ik heel erg ziek ben, moet er lijfelijk voor mij gezorgd worden. Dat vind ik heel moeilijk, want normaal ben ik de zorgende in ons gezin. Door mantelzorgen als een uiting van liefde te zien die je ontvangt en ook weer teruggeeft, is dit makkelijker.”
De kracht van Inloophuis De Eik
 
Goed nieuws voor hartpatiënten!
Voor hartpatiënten die een behandeling moeten ondergaan in alle drie de kransslagaders is een  open hartoperatie, een zogenoemde bypassoperatie, de beste behandelingswijze. Maar als het gaat om minder complexe vernauwingen in de drie kransslagaders is het dotteren van die vernauwingen zeker even effectief. 
Meer over specifieke behandelingen met beter resultaat
 
Long Covid nog altijd in wetenschappelijke nevelen gehuld
Long Covid; steeds meer patiënten krijgen er mee te maken. Maar wat Long Covid is, wie het krijgt, hoe het komt en bovenal; hoe je ervan afkomt, dat is dus nog in wetenschappelijke nevelen gehuld maar er is wat voortschrijdend inzicht.
Wat weten we over Long Covid?
 
Agenda
Webinar: Hart & Vaatcafé
Het Hartcentrum van het Catharina Ziekenhuis houdt 4-5 maal per jaar een Hart & Vaatcafé voor patiënten en andere belangstellenden die direct of indirect te maken hebben met hart- en vaatziekten. 
Meer informatie
 
Best bekeken
 
 
MijnCatharina.nl
Wist u dat u zelf bepaalt of uw gegevens met andere zorgverleners worden gedeeld? Uw keuze kunt u gemakkelijk registreren en aanpassen via het online patiëntenportaal MijnCatharina.nl. Kijk voor alle voordelen op mijncatharina.nl.
 
Volg ons op social media 
   
 
 
www.catharinaziekenhuis.nl
 
Deze e-mail werd verzonden naar door nieuwsbrief@catharinaziekenhuis.nl.
Profiel wijzigen | Afmelden | Privacybeleid | Mail de redactie